Anmäl dig gärna till något av våra nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Nyhetsarkiv


 • PW Klyven briljerar i stort vedklyvstest

  2020-10-16

  Vår bästsäljare PW Klyven fick 4 tummar upp i Bäst i Tests stora vedklyvstest. I testet beskrivs PW-Klyven som en klyv med ”mycket hög prestanda, gedigen byggkvalitet, tystgående och snabb”. Även den steglöst ställbara 4-skärskniven och att vedklyven levereras monterad och körklar uppskattades starkt.

  Bäst i Test menar att ”PW Klyven har flera väldigt inbjudande finesser. Du kan till exempel med ett enhandsgrepp justera slaglängden ner till 40 centimeter, vilket gör den mer tidseffektiv om du inte har så långa kubbar.”

  Testpersonen konstaterade att ”PW Klyven är en solid maskin för den som klyver mycket ved för hemmabruk. Den är trevlig att jobba med, snabb, ergonomisk och klarar tuffa jobb. Motorn är så pass tystgående att hörselkåpor känns överkurs. Ett riktigt bra köp!”

  Se vedklyvstestet i sin helhet här: https://www.xn--bst-i-test-q5a.se/vedklyv

  PW Klyven från Per Wikstrand AB

 • Ny modell av snöräcke

  2020-03-26

  Per Wikstrand AB har tagit fram en ny modell av snöräcke i profildurk. Den har ett stilrent och modernt utseende med tre rader med liggande rektangulära hål. Profildurken har låg vikt och är snabb och enkel att montera.

  Finns i tre längder
  Profildurken finns i tre längder 1,5 meter, 1,8 meter och 2,4 meter, vilket gör att produkten blir mer lätthanterlig och får fraktmässiga fördelar då den hanteras som styckegods och inte som långgods med specialhantering. Detta gör fraktkostnad lägre och leveranstiden kortare.

  Profildurken skarvas genom att den överlappas. Ena änden av profildurken är utvidgad så att skarvningen blir näst intill osynlig.


Kundvagn

 • Din varukorg är tom