Anmäl dig gärna till något av våra nyhetsbrev för de senaste nyheterna.

Nyheter


 • Semesterstängt

  2024-06-11

  Snart är det dags att tanka lite energi i solen! Vi har stängt vecka 29 - 31.

  Vi önskar er en solig sommar och semester!


 • Höga betyg för vår PW-klyv i Bäst-i-test

  2022-12-22

  Mycket hög prestanda, gedigen byggkvalitet, justerbar 4-klyvskniv, tystgående och snabb är betyget för PW-klyven i en test som har genomförts av Bäst-i-test. Ett mindre stabilt bord blev vårt enda minus, något som vi nu har åtgärdat med att ersätta det med ett riktigt stabilt och stadigt bord.

  Kolla in testresultatet i sin helhet eller läs en kort sammanfattning här nedan.

  Per Wikstrand PW vedklyv är rejält byggd. Fyrklyvskniven är justerbar vilket gör det enkelt att justera den upp eller ner för önskad storlek. Detta imponerar på testpanelen som kallar det för en briljant lösning som de inte har stött på tidigare. Funktionen innebär att 4-klyvskniven alltid är monterad på maskinen och trycks ner på nolläge om den inte ska användas. Allt med ett smidigt enhandsgrepp.

  Vi levererar vedklyven monterad och startklar så att du snabbt är igång och klyver. Vi vet att många vedklyvar från andra leverantörer kräver en del montering vilket inte alltid är en självklar och enkel att genomföra. Något som testpanelen även nämner och ger ett plus för vår färdigmonterade vedklyv.

  I testet har man klyvt gran och ask, med inslag av vresigt trä som kvistar och grenar, för att verkligen sätta en så här kraftig maskin på prov. Testet klarades galant.

  I testet fick vi ett minus för att bordet kändes något instabilt, och då vi strävar efter att leverera kvalitet i varje detalj har vi nu ersatt det tidigare bordet med ett riktigt stabilt och stadigt bord. För oss är det viktigt att lyssna på våra kunder, noggrant följa testresultat och se till att snabbt förbättra det som behöver förbättras.

  Vi ser redan fram emot nästa Bäst-i-test.

  PW Klyven från Per Wikstrand AB

Kundvagn

 • Din varukorg är tom